Etsi

Jenni Istolainen

VoiceWell® -hoitaja & koulutettu hieroja
Jenni Istolainen
VoiceWell®-hoitaja & koulutettu hieroja
Dry needling-ammattilainen

Ajanvaraus
Lahjakorttikauppa

VoiceWell-keskuksen lisäksi pidän vastaanottoa Valkeakoskella

Yhteydenotot ja tiedustelut
voicewelljenni@gmail.com
040 588 4413

Olen valmistunut 2004 koulutetuksi hierojaksi Pirkanmaan urheiluhierojakoulusta, ja sen jälkeen olen toiminut päätoimisena hierojana Valkeakoskella, sekä vuodesta 2010 myös Tampereella. Kymmenen vuoden ajan olen hoitotyön ohella käynyt arvioimassa hierojien tutkintotilaisuuksia, sekä jonkun verran olen myös kouluttanut hierojia. Ennen hierojan ammattiin valmistumista olen opiskellut tanssia mm. Suomen Kansallisoopperan balettioppilaitoksessa ja Ranskassa Ecole Superieure de Danse de Cannes Rosella Hightowerin koulussa.

Hierontatyön lisäksi olenkin ohjannut paljon erilaisia tanssi- ja liikuntatunteja mm. aikuisbalettia, nykytanssia, lasten luovantanssin ryhmiä, kehonhallintaa sekä les Mills Body Balancea ja Body Pumppia. Teatterityö on myös tuttua, sekä tanssijan, koreografin että näyttelijän roolista katsottuna. Itse löysin tieni aikoinaan VoiceWell-hoitajaksi omien purentaongelmieni kautta. Saatuani avun niska- ja purentalihasten kireyteen, koin että tätä haluan opiskella lisää ja tällä tiellä olen yhä. Ääniongelmat ovat avautuneet pikkuhiljaa kymmenen vuoden aikana, ja omaankin ääneen on tullut tutustuttua laulutuntien kautta.

Koen itseni ikuiseksi opiskelijaksi, ja aina löydänkin itseni uudelleen ja uudelleen ihmettelemästä suurenmoista ihmiskehoa. Saan iloa perheeni, taiteen, kulttuurin ja luonnon lisäksi suunnattomasti myös työstäni. Tykkään miettiä syy-seuraussuhteita, ja asiakaskunnakseni onkin löytäneet ihmiset, joilla saattaa olla isompiakin haasteita koko kehon alueella.

Työkaluina hoidon lomassa saatan käyttää erilaisten manuaalisten hoitotekniikoiden lisäksi kinesioteippausta, tens-sähkölaitetta, kuivaneulausta (dry needling) sekä fascia rautoja.

Kaiken hoitamisen ja erilaisten työkalujen lisäksi täytyy kuitenkin jokaisen muistaa huoltaa myös itse itseään. Pyrinkin aina hieronnan lisäksi antamaan vinkkejä, miten omaa kehoaan voi hoitaa kotona.

  • 2004 koulutettu hieroja Pirkanmaan urheiluhierojakoulu
  • 2010 VoiceWell-hoitaja
  • 2011 Hierojan erikoisammattitutkinto Pirkanmaan urheiluhierojakoulu (urheilijan hieronta, niveltoiminnan ylläpitäminen sekä edistäminen, kivunhoito tutkinnonosat. sekä tutkintoon kuuluva pakollinen yrittäjyyteen liittyvä osa)
  • 2013 Lihaskalvo ja venytyshieronnan koulutus kouluttajana Jari Ylinen
  • 2014 Niskan osteopaattisen mobilisoivan hieronnan kurssi kouluttajana Jari Ylinen
  • 2015 Lannerangan- ja rintarangan osteopaattisen mobilisoivan hieronnan kurssit kouluttajana Jari Ylinen
  • 2016 Somatic Fysio kouluttajana Jarmo Ahonen
  • 2020 Dry Needling kouluttajana Ismo Palmamäki (Tähän valmistun 2020 lopulla

Lisäksi käyn vuosittain lyhempiä koulutuksia liittyen ihmisen hoitamiseen eri menetelmin sekä liikuntaan.