Purento Masterclass

Purento Masterclass-verkkokurssin avulla syvennät ammattillista osaamistasi puhemotoriikan ja oraalimotoriikan alueilla!

Tällä kurssilla löydät uusia näkökulmia purennan, leukanivelen ja kielen toimintaan ja saat uutta osaamista ratkaistaksesi asiakkaidesi haasteita. Itsenäinen opiskelu ja työkirjojen tehtävät auttavat uuden omaksumisessa.

Verkkokurssi sisältää kasvojen miimisten, kielen/suunpohjan, purennan ja leukanivelen hoitamiseen anatomian ja fysiologian teoriaa sekä purennan alueen hoitotekniikoita opastettuna kattavin videoin. Moduuleissa voit oppia omaan tahtiin hoitotekniikoita ja kerrata anatomiaa. Voit ohjattavien harjoitteiden kautta laajentaa ja syventää osaamista. Voit rakentaa uusia hoitokokonaisuuksia omien asiakkaiden tarpeiden mukaan sekä tarkentaa opittua käytännössä (ohjausta, tutkimista ja hoitotekniikoiden harjoittelua). Lisäksi opiskellaan faskioiden perustaa ja niiden yhteydestä koko kehon ja äänentuoton hyvinvointiin. 

Omaksumalla kurssin hoitotekniikat ja opit, saat käyttöösi uusia tehokkaita tapoja auttaa asiakkaitasi ja tehostat työskentelyäsi:
  • Autan tasaamaan työntäyteisen ja minuuttiaikataulujen täyttämän arkesi.
  • Löydät keinoja hoitaa kielen kehityksellisten tai neurologisten sairauksien aiheuttamien jännityksiä kasvojen, suun, kielen ja purennan alueilla. 
  • Et siis hoida ainoastaan oireita, vaan löydät niihin syitä ja saat asiakkaan palaamaan aina takaisin. 
  • Kurssin avulla opit aitoa läsnäoloa ja kuuntelua, teet hoitoja “vähemmän on enemmän” -asenteella. 
  • Saat vaihtelua työpäiviisi ja niiden sisältöön, näin saat enemmän työtuloa ja itselle lisää vapaa-aikaa tehdä mitä haluat. 
Verkkokurssi materiaaleineen on käytössä kahdeksan (8) kuukauden ajan ostopäivästä alkaen.

Purento Masterclass-kurssin hinta on 959€ (sis. alv 24%) 

Purento 2.0. terapiatyöhön

Purento 2.0. -verkkokurssi on suunnattu terapeuttista asiakastyötä tekeville terveydenhuollon ammattihenkilöille lisäkoulutukseksi.

"Ihminen on kokonaisuus monella eri tasolla, niin fyysisesti kuin psyykkisesti. Jos jokin näistä osa-alueista ei toimi niin kehomme tasapaino alkaa ontua. Kehoa voisi verrata pöytään, jossa kaikki jalat tasapainossa tekevät pöydästä tukevan, mutta jos joku jalka onkin lyhyempi tai vinossa, pöytäkin muuttuu kiikkeräksi. Kehon hyvinvointi näkyy niin fysiikassamme, psyykkeessämme sekä henkisinä voimavaroina, ja esimerkiksi jännitys, kipu, kireys ilmenevät meissä eri tavoin."

Tämän verkkokurssin tavoitteena on tarjota helppoja manuaalisia rentoutustekniikoita terapiatyön tueksi ja lisätä ymmärrystä fysiologisista ilmiöistä kehon ja mielen jännitystilojen taustalla.Kurssilla saat päänalueen, kasvojen, purennan ja kielen sekä niskan alueille anatomiaan kertausta ja helppoja manuaalisia hoitotekniikoita esiteltynä selkeiden videoiden avulla. Lisäksi saat käytännöllisiä harjoituksia, joita voit käyttää osana terapiatyötä ja ohjata myös asiakkaillesi kotihoitoon. Tämän lisäksi käsittelemme kurssimateriaalissa palautumista ilmiönä ja esittelemme erilaisia rentoutustekniikoita asiakastyön tueksi.

Verkkokurssin etuna on opiskelun joustava rytmitys omaan tahtiisi sopivaksi ja mahdollisuus käytännön tekniikoiden harjoitteluun ja soveltamiseen heti vastaanotolla omien asiakkaidesi kanssa. Verkkokurssi antaa hyvät perustiedot ja valmiudet soveltaa manuaalisia hoitotekniikoita osana terapiatyötä asiakkaittesi hyväksi.

Verkkokurssi kaikkine materiaaleineen on käytössäsi kuuden (6) kuukauden ajan kurssin ostopäivästä alkaen.

Kattavan verkkokurssin hinta on 780 euroa (sis. alv 24%)

Etsi